Detta IQ-test gjorde många av deltagarna galna men några klarade det på mindre än 20 sekunder

IQ-testutmaningen ber spelarna att flytta fyra tändstickor för att bilda två rutor på mindre än 30 sekunder. Pussel och intellektuella spel har vunnit popularitet under de senaste åren på sociala nätverk och på internet, vilket erbjuder spelare ett nytt sätt att underhålla sig själva, men också att stimulera deras sinnen genom pusselspel och logiska utmaningar.

Låt oss se om du har vad som krävs för att klara den här utmaningen!

IQ-test: Slutför fyrkantutmaningen genom att flytta 4 tändstickor!

IQ-tester är ett roligt sätt att öka intelligens och logiskt tänkande. De består av pussel som kan vara varierande och mer eller mindre komplexa. Match square utmaningen är en bra exempeleftersom du måste koncentrera dig väl för att lyckas bilda de 2 rutorna genom att bara flytta dessa 4 tändstickor.

Läs också :  IQ-test: kvinnor hittar ofta det rätta resultatet av denna gåta före män
IQ-test - bilda 2 kanter
IQ-test: flytta 4 tändstickor för att bilda 2 rutor

Så vi måste hitta rätt kombination så att vi i slutändan har 2 rutor bildade.

Denna typ av test kan vara mycket stimulerande och dess upplösning ger mycket tillfredsställelse. Det är viktigt att ta sig tid att tänka noga över varje steg tills vi hittar lösningen. Således kommer vi att kunna utnyttja vår intellektuella kapacitet och vårt logiska sinne på bästa sätt.

Lösningen på dagens utmaning

Lösningen på denna utmaning är tydligt detaljerad i bilden nedan.

IQ-test - bilda 2 kanter - lösning
Lösningen förklaras

Vi tackar alla som vågat sig på denna utmaning och lagt ner tid på att försöka hitta lösningen. Om du gillade den här utmaningen, dela den gärna på sociala medier så att andra kan göra det också.

Foto av författare
Författarinformation, Ellinor Johansson
Jag brinner för psykologi och spenderar min tid med att leta efter nya intellektuella utmaningar för att träna mitt sinne men också för att koppla av.
Huvudsidan » Psykologi » Detta IQ-test gjorde många av deltagarna galna men några klarade det på mindre än 20 sekunder