Helgen den 28 till 29 oktober kommer att markera starten på en ny era för 5 stjärntecken, tack vare fullmånen

Helgen 28 till 29 oktober är en avgörande period för 5 astrologiska tecken, som markerar starten på en ny era tack vare fullmånen. Faktum är att 28 oktober 2023, kommer fullmånen i Oxen att ge en stabil och sensuell energi som avsevärt kommer att påverka vissa zodiakens tecken. Det är en gynnsam period för att manifestera våra önskningar och uppnå våra mål.

En period som är gynnsam för omvandlingar

Under denna period kommer kosmiska energier att vara särskilt gynnsamma för förverkligandet av våra djupaste strävanden. De 5 berörda stjärntecknen kommer särskilt att känna ett växande behov av förändring och förnyelse i sina personliga och professionella liv. De kommer därför att behöva ta vara på de möjligheter som ger dem, samtidigt som de visar tålamod och uthållighet.

Fullmånen i Oxen: stabil och sensuell energi

Fullmånen i Oxen ger en lugnande energi som uppmuntrar dig att ta hand om dig själv och odla ditt fysiska och känslomässiga välbefinnande. DE 28 oktober 2023, denna lunation i detta jordtecken inbjuder oss också att förankra oss i nuet och hedra vår förbindelse med naturen. Detta är ett utmärkt tillfälle att ladda batterierna och utföra en riktig energisk ”återställning”.

Läs också :  Kinesiska stjärntecken som kommer att hitta sann kärlek innan 2023 tar slut

Vikten av förankring

Under denna period kommer det att vara väsentligt att förankra oss i nuet och bli medvetna om vad som omger oss. För detta rekommenderas att utöva utomhusaktiviteter, såsom promenader eller yoga, för att stärka vår kontakt med jorden och de naturliga elementen. Jordning tillåter oss också att bättre hantera våra känslor och stress på en daglig basis.

Helgen den 28 till 29 oktober kommer att markera starten på en ny era för 5 stjärntecken, tack vare fullmånen
Helgen den 28 till 29 oktober kommer att markera starten på en ny era för 5 stjärntecken, tack vare fullmånen

De 5 stjärntecknen som påverkas av denna nya era

Denna fullmåne i Oxen kommer att ha en stor inverkan på särskilt 5 astrologiska tecken. Detaljerade förklaringar nedan:

  1. Tjur : Oxens infödda kommer att påverkas direkt av denna lunation, med tanke på att den förekommer i deras tecken. De kommer att känna en oemotståndlig önskan om förändring och utveckling, både personligt och professionellt. De kommer att behöva lära sig att frigöra sig från det förflutna för att bättre kunna gå vidare mot sin framtid.
  2. Cancer: Människor som är födda under cancerns tecken kommer också att dra nytta av den sensuella och stabila energin som fullmånen kommer med i Oxen. Denna period kommer att vara gynnsam för romantiska och professionella möten, såväl som för förverkligandet av länge omhuldade projekt.
  3. Virgin: ett annat jordtecken, Jungfrun kommer att se hennes rationalitet och organisationskänsla påkallas under denna fullmåne. De som är födda under detta tecken kommer att kunna dra fördel av denna period för att genomföra nya projekt och förverkliga sina mest vågade idéer.
  4. Skorpion: Skorpionen, alltid på jakt efter känslomässig intensitet, kommer att dra på den stabila energin som fullmånen kommer med i Oxen för att kanalisera sina ambitioner och passioner. Denna lunation kommer också att vara ett tillfälle för dem att ta hand om sin relation med sig själva och omgivningen.
  5. Fisk: Det sista tecknet som berörs av denna nya era, Fiskarna kommer att bjudas in att ta hand om sitt fysiska och känslomässiga välbefinnande. Fullmånen i Oxen kommer att erbjuda dem möjligheten att åter fokusera på sina verkliga behov och odla autentisk självkärlek.
Läs också :  Fyra stjärntecken drar nytta av fantastiska ekonomiska möjligheter i början av december

Under fullmånen: praktiska råd

Det finns olika aktiviteter och ritualer som alla kan genomföra vid tidpunkten för fullmånen den 28 oktober 2023, för att dra nytta av de gynnsamma kosmiska energierna som kommer att vara i arbete. Här är några förslag:

  • Öva meditation för att hitta ett tillstånd av djup avslappning och kontakt med dig själv.
  • Ta en promenad i skogen eller längs vattenbrynet, för att njuta av naturen och öva på jordning.
  • Skriv en lista över mål att uppnå för de kommande veckorna och månaderna, tänk på att allt är möjligt under denna manifestationsperiod.
  • Ta hand om din kropp genom att göra yoga, stretching eller till och med massage.

För de berörda astrologiska tecknen kommer det att vara viktigt att dra fördel av denna fullmåne i Oxen för att lära sig och växa. Oavsett deras nuvarande situation kommer de att ha möjlighet att återuppfinna sig själva och ge nya impulser till sina liv. Genom att utveckla sin motståndskraft och förmåga att anpassa sig kommer de att vara redo att möta de utmaningar som står i deras väg och att fullt ut anamma denna nya era som kommer.

Läs också :  Magisk förutsägelse: December 2023 har en ljus framtid i beredskap för dessa tre tecken på den kinesiska zodiaken
Foto av författare
Författarinformation, Ellinor Johansson
Jag brinner för psykologi och spenderar min tid med att leta efter nya intellektuella utmaningar för att träna mitt sinne men också för att koppla av.
Huvudsidan » Astrologi » Helgen den 28 till 29 oktober kommer att markera starten på en ny era för 5 stjärntecken, tack vare fullmånen