Horoskop för veckan 15 till 21 maj 2023: se upp för inverkan av nymånen i Oxen på ditt stjärntecken!

Veckan 15-21 maj 2023 guidas vi av Merkurius planetrörelse som är i retrograd fram till den 16 maj under stjärnbilden Oxen. 19 maj kommer att vara ett viktigt datum eftersom det kommer att markera ankomsten av nymånen i Oxens tecken. Det är dags att förbereda sig för förändringarna denna vecka har i beredskap för oss.

Stjärnorna har planer för var och en av oss och detta veckohoroskop syftar till att hjälpa människor vars stjärntecken påverkas av dessa astronomiska händelser att förstå hur de kan anpassa sin inställning till de utmaningar som kommer.

När du ändrar din synvinkel förändras allt omkring dig. – Paulo Coelho

Horoskop för veckan från 15 till 21 maj 2023
Horoskop för veckan från 15 till 21 maj 2023

Stjärnorna avslöjar för oss vad veckan 15 till 21 maj 2023 har i beredskap för oss. Här är en förhandstitt på vad som väntar den här veckan.

Väduren (21 mars – 19 april)

Du kommer att ha en fruktbar period den här veckan, så passa på att ge ny fart åt dina projekt. Merkuriuskommunikationens och näringslivets planet, är i retrograd fram till den 16 maj under konstellationen Oxen.

Denna period kan tillåta dig att avancera dina projekt och förbättra din produktivitet. Tveka inte att ta dig tid att tänka innan du fattar viktiga beslut eftersom saker och ting kan ta fart väldigt snabbt.

Den här veckan kommer att vara blandad när det kommer till kärlek. där Ny måne, som äger rum den 19 maj i Oxens tecken, innebär att du kanske vill lägga det förflutna till vila och börja om på nytt med din partner eller söka ett mer varaktigt förhållande. Om du är singel kan det vara ett bra tillfälle att hitta någon att dela din kärlek med.

Oxen (21 april – 21 maj)

Det kommer att bli en fantastisk vecka för Oxen! Med Merkurius som förbereder sig för att komma ur sin retrograda period den 16 maj under konstellationen Oxen, kommer du att få ny energi och förnyad inspiration. Du kommer att börja se framsteg i projekt och idéer som du brinner för.

Nymånen19 maj är ditt perfekta tillfälle att sätta tydliga avsikter och förankra denna nya positiva energi i ditt sinne. Fundera på vad du verkligen vill åstadkomma och ta dig tid att planera hur du ska nå dit.

Lita på din intuition den här veckan eftersom den är väldigt stark just nu. Det kan också vara ett bra tillfälle att investera i andliga aktiviteter som meditation eller introspektion som gör att du kan upptäcka djupare vem du är och vad du behöver för att nå framgång.

Läs också :  Livet för dessa 3 stjärntecken kommer snart inte längre att vara detsamma: vad kan du förvänta dig?

Din förmåga att kommunicera bör också öka den här veckan, så använd den för att bygga positiva relationer med andra. Vad du än gör, se till att du drar full nytta av denna vackra tid genom att uppskatta varje sekund.

Tvillingarna (22 maj – 21 juni)

Den här veckan kommer Tvillingarna att känna sig influerade av Merkuriusplanet som är i retrograd fram till 16 maj under stjärnbilden Oxen.

Med denna speciella astrala inriktning kommer de att ledas att reflektera över sin situation och ta sig tid att inventera sina mål. Detta är dock inte en idealisk tidpunkt för att fatta viktiga beslut.

Tvilling tecken
Tvilling tecken

Den 19 maj, den Ny månealltid under Oxens tecken, kommer att erbjuda Gemini en ny och fräsch möjlighet att börja om.

De får då möjlighet att omsätta allt de lärt sig under denna introspektiva period i praktiken och gå vidare i en riktning som passar dem.

Cancer (22 juni – 22 juli)

Den här veckan kommer din karriär att präglas av framgång. Du kommer att känna dig fullt motiverad och kunna möta alla utmaningar som kommer i din väg.

Och det tack vid Merkurius position, som är i retrograd till 16 maj under stjärnbilden Oxen. Detta kommer att främja din kreativitet och din förmåga att hitta innovativa lösningar. Använd denna förnyade energi för att gå framåt och uppnå dina mål.

I kärlek blir det lite upp- och nedgångar den här veckan. Håll dig öppen för nya möten, men hoppa inte för snabbt på möjligheter som dyker upp. Ta dig tid att lära känna personen innan du engagerar dig ytterligare, eftersom en Ny måne19 maj i Oxens tecken, kan grumla ditt omdöme.

Leo (23 juli – 22 augusti)

Denna vecka lejon kan förvänta sig förändringar i sina yrkesliv. Med Merkurius i retrograd till 16 maj under stjärnbilden Oxen och en Ny måne den 19 maj i samma tecken kommer dessa infödda att kunna dra nytta av många fördelar på jobbet.

Men om du letar efter kärlek är det dags att ha tålamod. Du kan möta oväntade hinder och din nuvarande relation kan uppleva svårigheter. Ta dig tid att tänka lugnt och ensam innan du fattar ett beslut.

Denna period är full av möjligheter för lionmedlemmar som har viljan att gå vidare professionellt. Oavsett om det är ett jobb eller ett personligt projekt så är allt möjligt den här veckan tack vare de goda energierna som råder omkring dig. Undvik klokt möjliga konflikter med dina kollegor eller chefer eftersom de kan skada dina framtidsutsikter.

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Denna vecka, Merkuriussom är i retrograd under konstellationen Oxen fram till den 16 maj, kommer att påverka din förmåga att kommunicera.

Läs också :  Horoskop för 9 juni 2023: stora möjligheter är vid horisonten för skorpioner

Det är bäst att vara lugn och vara försiktig innan du fattar viktiga beslut för att undvika kostsamma misstag. Det kommer också en ny Måne 19 maj i Oxens tecken, vilket kommer att vara ett bra tillfälle att göra något nytt eller ändra en vana som inte fungerar för dig.

Men var försiktig eftersom dessa förändringar kan vara svårare än förväntat. Dessutom kommer din känslighet att öka och det kan vara svårt att ignorera andras åsikter. Så var försiktig med kritik eftersom den kan påverka dig mer än vanligt.

Vågen (23 september – 22 oktober)

Den här veckan kommer att vara mycket positiv för människor av Vågens tecken, eftersom Merkuriussom är i retrograd till 16 maj under konstellationen Oxen, kommer att ge dig sitt skydd och erbjuda dig ytterligare möjligheter.

Din optimism och kreativitet är på topp den här veckan, tack vare Ny måne, som kommer att bildas den 19 maj i Oxens tecken. Med denna nya kosmiska energi i luften kommer dina personliga projekt att uppmuntras och din beslutsamhet kommer att stärkas.

Libra horoskop
Vågens tecken

Relationer kommer att bli allt viktigare och konstruktiva den här veckan. Du kommer att få möjlighet att kommunicera tydligt och fatta vettiga beslut om din framtid. Dessutom kommer din ekonomi att ha stor nytta av de insatser du gör den här veckan.

Dra full nytta positiva möjligheter öppnar för dig denna vecka! Det kan vara en mycket givande tid för din personliga och professionella utveckling.

Skorpionen (23 oktober – 22 november)

Den här veckan, Mercury kommer ut ur sin degradering under konstellationen Taurus kommer att ge dig en energikick för ditt företag.

Din intuition och insikt kan komma till nytta på jobbet, så dra nytta av det! där Ny måneden 19 maj i Oxens tecken, kommer att erbjuda intressanta möjligheter i yrkesfrågor, och du ska kunna dra nytta av nya perspektiv tack vare det.

I kärlek kommer saker och ting att bli mer komplicerade. Du måste försöka hitta den rätta balansen mellan vänskap och kärlek. Låt ditt hjärta vägleda dig samtidigt som du håller huvudet kallt för att fatta rätt beslut.

Skytten (23 november – 21 december)

Denna vecka kvicksilver är i retrograd under stjärnbilden Oxen fram till den 16 maj. Även om det kan låta oroande, kom ihåg att rörelse är en naturlig del av kvicksilvercykeln och till och med kan gynna dig!

Denna period kommer att ge dig möjlighet att reflektera över vissa aspekter av ditt liv och att hitta kreativa lösningar på problem som kan ha varit svåra att lösa tidigare.

Läs också :  4 stjärntecken kommer att ha tur i kärlek och ekonomi före slutet av juni 2023

Dessutom, a nymåneeffekt19 maj inträffar i Oxens tecken. Detta kommer att vara ett utmärkt tillfälle att sätta positiva avsikter så att du kan uppnå de höga mål som du har arbetat mot så länge.

Därför kommer denna vecka att vara full av möjligheter för Skytten! Din insikt och optimism kommer att vara till stor hjälp under denna tid!

Stenbocken (22 december – 20 januari)

Denna vecka, Merkurius rör sig i rätt riktning igen efter att ha gått retrograd under stjärnbilden Oxen.

där ny måne, som anländer den 19 maj till Oxen, kan hjälpa dig att ställa saker och ting rätt och bestämma vad du vill ha för din framtid. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för din karriär.

Stenbocken horoskop
Stenbocken tecken

Ditt kärleksliv kommer att vara mer blandat den här veckan. Känslor och spänningar kommer sannolikt att dyka upp snabbt om du inte är försiktig.

Försök att hålla en öppen och positiv attityd, men var beredd att vidta åtgärder för att skydda dina känslor.

Vattumannen (21 januari – 19 februari)

Den här veckan framstår som en mycket livlig period för Vattumännen när det gäller yrkeslivet. Du är benägen att ta risker och förnya dig, vilket kan leda till stora framgångar. Merkuriusretrograd till 16 maj under konstellationen Oxen, gör att du kan vara mer eftertänksam och beslutsam i dina beslut.

I kärlek är det en mer blandad period. DE Nymånar19 maj, i Oxens tecken, uppmanar Vattumännen att se på sitt kärleksliv med ett kritiskt öga innan de fattar viktiga beslut. Men låt oss inte gå till det extrema heller: behåll ditt vanliga sinne för humor och optimism!

Fiskarna (20 februari – 20 mars)

Denna vecka, Merkurius retrograd under stjärnbilden Oxen till 16 maj. Detta kan medföra oväntade förändringar eller en anpassningsperiod för dina planer. Sedan, den 19 maj, a Ny måne kommer att ske i Oxens tecken vilket kommer att främja introspektion och fatta viktiga beslut.

Denna måncykel kommer också att påverka din förmåga att känna igen sambanden mellan det förflutna och nuet. Detta ögonblick kommer att tillåta dig att ansluta till de saker du har sett och lärt dig tidigare för att kunna fatta bättre beslut nu.

Ta din tid, analysera varje situation noggrant innan du fattar ett viktigt beslut den här veckan. Du kommer att behöva möta svåra val och det är viktigt att du löser dem på ett klokt sätt.

Foto av författare
Författarinformation, Ellinor Johansson
Jag brinner för psykologi och spenderar min tid med att leta efter nya intellektuella utmaningar för att träna mitt sinne men också för att koppla av.
Huvudsidan » Astrologi » Horoskop för veckan 15 till 21 maj 2023: se upp för inverkan av nymånen i Oxen på ditt stjärntecken!