Hur gör man ekvationen rättvis genom att flytta så få matcher som möjligt? Mindre än 2 av 10 personer hittar rätt svar!

På senare år har pussel och andra pusselspel blivit mer och mer populära på internet och sociala nätverk. Intellektuella utmaningar, intellektuella spel och logiska utmaningar är roliga sätt att stimulera din hjärna och förbättra dina kognitiva färdigheter.

Dessa typer av spel erbjuder en mängd olika aktiviteter som kan anpassas till spelarnas skicklighet och ålder. IQ-testet är ett bra exempel eftersom det testar spelarens förmåga att lösa komplexa matematiska ekvationer genom att flytta så få tändstickor som möjligt.

Idag ska vi ge dig en utmaning: Målet är att flytta så få matcher som möjligt så att ekvationen 382-130=522 blir korrekt.

Låt oss se om du klarar den här utmaningen!

IQ-test: Flytta så få träffar som möjligt för att få ekvationen 382-130=522 korrekt

IQ-tester och gåtor kan ibland vara tuffa utmaningar. Målet är att lösa problemet genom att flytta färre matchningar möjligaså att ekvationen 382-130=522 är korrekt.

Läs också :  Personlighetstest: är ödmjukhet en del av ditt temperament? Det du ser först kommer att berätta för dig
IQ-test inte möjligt
IQ-testet som många tror är omöjligt att lösa

Detta kräver god koncentration, eftersom du måste tänka noga på lösningen. Vi måste noggrant observera varje situation för att hitta vägen till flytta matcher och se till att resultatet blir korrekt. Det är möjligt att använda beprövade metoder för att få ett tillfredsställande resultat, som att titta på varje ekvation för att förstå vilka tal som behöver adderas eller subtraheras.

Att möta den här typen av utmaningar kräver god koncentration och en skarp känsla för observation. Du måste ta dig tid att analysera varje ekvation och vara uppmärksam på tändstickornas rörelser för att hitta lösningen.

Att lära sig att tänka igenom varje steg är viktigt, eftersom det är viktigt att lyckas genom att flytta så få matcher som möjligt. Beprövade tekniker kan användas för att uppnå ett tillfredsställande resultat: observera siffrorna och förstå vilka som behöver läggas till eller subtraheras.

Läs också :  IQ-test: kvinnor hittar ofta det rätta resultatet av denna gåta före män

Lösningen på utmaningen

Lösningen förklaras i bilden nedan: du var tvungen att flytta en enda tändsticka för att klara denna utmaning samtidigt som regeln respekterades.

IQ-test ej möjligt - lösning
IQ-testlösningen som verkar omöjlig

Vi tackar alla som tagit sig an denna utmaning och lagt ner tid på att försöka hitta lösningen. Tveka inte att dela utmaningen med omgivningen på sociala nätverk, så att alla kan försöka lösa den!

Foto av författare
Författarinformation, Ellinor Johansson
Jag brinner för psykologi och spenderar min tid med att leta efter nya intellektuella utmaningar för att träna mitt sinne men också för att koppla av.
Huvudsidan » Psykologi » Hur gör man ekvationen rättvis genom att flytta så få matcher som möjligt? Mindre än 2 av 10 personer hittar rätt svar!