Hur spelar jag in ett telefonsamtal på din iPhone?

Comment enregistrer un appel téléphonique sur votre iPhone ?

Att spela in ett telefonsamtal på din iPhone kan vara mycket användbart i vissa situationer, oavsett om det är av jobb eller personliga skäl. Ändå, det är viktigt att komma ihåg att inspelning av ett samtal utan samtycke från alla inblandade parter kan vara olagligt i vissa länder eller regioner. Så se till att kontrollera gällande lagar innan du fortsätter med att spela in ett samtal.

Varför spela in ett telefonsamtal?

Det finns flera anledningar till varför du kanske vill spela in ett samtal på din iPhone:

  1. Professionella skäl: Spela in viktiga möten, intervjuer eller samtal så att du kan lyssna på dem igen och göra anteckningar senare.
  2. Personliga anledningar : Bevara värdefulla minnen med dina nära och kära så att du kan återuppleva dem senare.
  3. Bevis: I vissa situationer kan det vara nödvändigt att tillhandahålla bevis på telefonväxling.
Läs också :  Att få ditt badkar att glänsa på 5 minuter är möjligt tack vare denna mormors hemlighet!
Hur spelar jag in ett telefonsamtal på din iPhone?
Hur spelar jag in ett telefonsamtal på din iPhone?

Nu när du vet skälen till varför du skulle vilja spela in ett telefonsamtal på din iPhone, låt oss gå vidare till de olika metoderna som är tillgängliga för att utföra denna inspelning.

Metod 1: Använd en tredjepartsapp

Även om Apple inte tillhandahåller en inbyggd funktion för att spela in telefonsamtal, finns det många tredjepartsappar tillgängliga på App Store som erbjuder den här funktionen. Här är några av de mest populära apparna för att spela in samtal på din iPhone:

  1. TapeACall: Denna applikation låter dig spela in inkommande och utgående samtal och erbjuder obegränsad lagring för dina inspelningar. Den finns i en gratisversion med begränsad funktionalitet och i en betalversion för obegränsad åtkomst.
  2. Call Recorder Pro: Call Recorder Pro är en betalapplikation som låter dig spela in inkommande och utgående samtal. Du kan sedan dela dem via e-post eller spara dem på din enhet.
  3. Rev Call Recorder: Rev erbjuder en gratis app för samtalsinspelning utan tidsbegränsning eller antal samtal. Inspelade filer kan enkelt delas via e-post, meddelanden eller sparas på din enhet.
Läs också :  Radera en rödvinsfläck på ett ögonblick med detta enkla, naturliga tips

Metod 2: Använd högtalaren och en annan enhet för att spela in

Om du inte vill använda en tredjepartsapplikation för att spela in dina telefonsamtal kan du välja en mer ”hemgjord” metod. Detta innebär att du ringer till högtalartelefonen på din iPhone och sedan använder en annan enhet (som en röstinspelare, en annan smartphone eller till och med din dator) för att spela in ljudet från samtalet. Denna metod har dock några nackdelar:

  1. Ljudkvaliteten kan vara lägre än för en inspelning gjord med en dedikerad applikation.
  2. Att ringa samtalet på högtalartelefonen kan minska integriteten för din konversation.

Vad bör du komma ihåg när du spelar in ett samtal på iPhone?

Det är möjligt att spela in ett telefonsamtal på din iPhone genom olika appar från tredje part eller med en manuell metod med en annan enhet. Väg noggrant för- och nackdelarna med varje metod innan du bestämmer vilket alternativ som är bäst för dina specifika behov. Kom också ihåg att se till att du följer lokala lagar angående inspelning av telefonsamtal.

Läs också :  Eliminera dålig lukt naturligt på ett ögonblick med det här mormorstipset

Foto av författare
Författarinformation, Ellinor Johansson
Jag brinner för psykologi och spenderar min tid med att leta efter nya intellektuella utmaningar för att träna mitt sinne men också för att koppla av.
Huvudsidan » Nyheter » Hur spelar jag in ett telefonsamtal på din iPhone?