IQ-test: denna matematiska utmaning är reserverad för genier. Få människor kan hitta lösningen på mindre än 60 sekunder!

Gåtor, hjärnspel och intellektuella utmaningar förekommer alltmer på internet och sociala nätverk. IQ-tester är bland de spel som är mest populära bland användarna. Dessa tester testar både dess logik och dess förmåga att lösa komplexa problem. Idag erbjuder vi dig en mycket intressant intellektuell utmaning som består i att lösa en matematisk ekvation genom att ta bort en tändsticka och flytta en av dem.

Målet är att ta bort en match och flytta en så att ekvationen 221-11-4=1 blir korrekt.

Vi kan säga att detta test är mycket intressant eftersom det kommer att testa din förmåga att lösa logiska och matematiska problem. Klar? Låt oss gå !

IQ-test: ta bort en tändsticka och flytta en för att göra ekvationen rättvis

IQ-tester och gåtor är högt ansedda för sin förmåga att stimulera sinnet. De kan vara underhållande men också pedagogiska. En av de mest kända gåtorna är detta IQ-test, vars målet är att ta bort en tändsticka och flytta en så att ekvationen 221-11-4=1 blir korrekt.

Läs också :  IQ-test: kvinnor hittar ofta det rätta resultatet av denna gåta före män
IQ-test - 221-11-4=1
Matematik IQ-test

Dessa typer av spel kräver mycket koncentration och kräver logik, vilket kräver stor ansträngning att lösa.

Det är dock mycket tillfredsställande att se våra ansträngningar belönas av lösningen på dessa utmaningar.

Vi måste ha ett öppet sinne och leta efter innovativa lösningar, vilket lätt kan leda till frustration om våra försök misslyckas. Men om vi fortsätter att försöka och behålla fokus kommer vi att hitta lösningen.

Lösningen på pusslet

Vi är glada att du antog denna utmaning och hittade lösningen! Som visas i bilden nedan är den korrekta ekvationen 22-11-4=7.

IQ-test - 221-11-4=1 - genomgång
Lösningen förklaras

Vi tackar för ditt engagemang och den tid du lagt ner på att hitta en lösning. Om det var roligt för dig, tveka inte att dela utmaningen med omgivningen på sociala nätverk så att de också kan försöka hitta rätt ekvation.

Läs också :  Personlighetstest: är ödmjukhet en del av ditt temperament? Det du ser först kommer att berätta för dig
Foto av författare
Författarinformation, Ellinor Johansson
Jag brinner för psykologi och spenderar min tid med att leta efter nya intellektuella utmaningar för att träna mitt sinne men också för att koppla av.
Huvudsidan » Psykologi » IQ-test: denna matematiska utmaning är reserverad för genier. Få människor kan hitta lösningen på mindre än 60 sekunder!