IQ-test: få människor klarar den här matematiska utmaningen med matcher på mindre än 25 sekunder. Och du ?

Intellektuella utmaningar, pussel och pusselspel är mycket populära på internet och sociala nätverk. Människor som ägnar sig åt den här typen av aktiviteter tycker särskilt mycket om att börja logiska utmaningar intressant och stimulerande för deras hjärna. Den här artikeln erbjuder dig en ny matematikutmaning med matcher: målet är att flytta en enda tändsticka så att ekvationen 9+3×2=2 blir korrekt. För att försöka slutföra denna utmaning, läs vidare för mer information!

IQ-test: vilken tändsticka ska flyttas för att få ekvationen korrekt?

IQ-tester och gåtor är stimulerande utmaningar som gör att vi kan testa oss själva intellektuellt. Målet är att lösa ett problem med hjälp av logik och koncentration. I fallet med en IQ-test, utmaningen består av att flytta en enda tändsticka så att ekvationen 9+3×2=2 blir korrekt.

Läs också :  IQ-test: kvinnor hittar ofta det rätta resultatet av denna gåta före män
IQ-test - 9+3x2=2
IQ-test

Det kan låta enkelt men det krävs extra ansträngning för att hitta rätt lösning. Det är därför nödvändigt att koncentrera sig väl för att lösa denna typ av utmaning. Vi måste ta oss tid att analysera varje möjlighet och fundera över vilka konsekvenser det kommer att få.

För att lyckas i en matchutmaning krävs det att man visar koncentration och påhittighet. Eftersom målet är att flytta en matchning så att ekvationen blir korrekt, är det nödvändigt att förstå hur varje del av problemet interagerar med de andra. Dessa övningar är stimulerande eftersom de avslöjar våra dolda talanger och testar vår intelligens. För att möta denna utmaning krävs därför uthållig koncentration.

Lösningen på den logiska utmaningen

Äntligen har den rätta lösningen på den här matematikutmaningen hittats! Den korrekta ekvationen var 8-3×2=2 och matchen som ska flyttas finns på bilden nedan.

Läs också :  Personlighetstest: är ödmjukhet en del av ditt temperament? Det du ser först kommer att berätta för dig
IQ-test - 9+3x2=2 - genomgång
Lösning

Vi vill tacka alla deltagare för deras tid och engagemang för att lösa denna utmaning. Tveka inte att dela det här spelet med dem runt omkring dig på sociala nätverk så att dina vänner eller familjer också kan anta utmaningen!

Foto av författare
Författarinformation, Ellinor Johansson
Jag brinner för psykologi och spenderar min tid med att leta efter nya intellektuella utmaningar för att träna mitt sinne men också för att koppla av.
Huvudsidan » Psykologi » IQ-test: få människor klarar den här matematiska utmaningen med matcher på mindre än 25 sekunder. Och du ?