IQ-test: hur många rektanglar bildas av tändstickorna? 8 av 10 personer har tre, men det är inte sant!

IQ-test: hur många rektanglar finns det?

Utmaningar och pussel på internet och sociala nätverk har blivit mycket populära de senaste åren. DE hjärntrickTHE intellektuella utmaningarTHE intellektuella spel och den logiska utmaningar är mycket underhållande för de flesta och kan vara en stor källa till underhållning.

Den här artikeln erbjuder en visuell utmaning som inte bara kräver en god observationsförmåga, utan också en viss koncentration och bra reflexer. Det är en fråga om att räkna det goda antalet rektanglar som bildas av tändstickorna men se upp för fällorna!

Det är dags att testa dina logiska spelfärdigheter och kontrollera din IQ!

IQ-test: Räkna rätt antal rektanglar som bildas av tändstickorna

IQ-tester och pussel är utmaningar intellektuella otroliga saker som stimulerar våra tankeförmåga. Dessa övningar låter oss testa våra kognitiva färdigheter och mäta vår intelligens.

Läs också :  Frälsarens syndrom i kärlek: 6 tecken som definitivt borde varna dig!
IQ-test: hur många rektanglar finns det?
IQ-test: hur många rektanglar finns det?

Ett test består till exempel av räkna antalet rektanglar som bildas av tändstickor. Vi måste hitta rätt resultat genom att gå metodiskt och logiskt tillväga.

För detta är det viktigt att koncentrera sig väl för att kunna utföra beräkningarna korrekt och komma fram till en lösning. Pussel är därför ett bra sätt att förbättra våra mentala förmågor.

Svaret på IQ-testet

Grattis till alla som antog utmaningen och hittade lösningen 6 rektanglar ! Du var tvungen att komma ihåg deten kvadrat är en speciell rektangel som har sina fyra lika stora sidor och fyra räta vinklar.

IQ-test: hur många rektanglar finns det _ - svar
Svaret på IQ-testet

Vi tackar för ditt engagemang och ditt tålamod. Om du hittade rätt svar, dela det på sociala nätverk för att bjuda in dina vänner att delta i nästa utmaning!

Läs också :  7 obestridliga tecken på att personen du träffade är din själsfrände

Foto av författare
Författarinformation, Ellinor Johansson
Jag brinner för psykologi och spenderar min tid med att leta efter nya intellektuella utmaningar för att träna mitt sinne men också för att koppla av.
Huvudsidan » Psykologi » IQ-test: hur många rektanglar bildas av tändstickorna? 8 av 10 personer har tre, men det är inte sant!