IQ-test: kommer du att vara en av de 2 av 10 personer som klarar denna logiska utmaning på mindre än 45 sekunder?

Utmaningar och pussel har blivit mycket populära på Internet och sociala nätverk. IQ-tester, hjärnspel och intellektuella utmaningar är populär underhållning. Det finns de som tycker om att lösa logiska problem eller att göra ett IQ-test för sin egen tillfredsställelse eller för att imponera på sina vänner. Idag ska vi fokusera på en logisk utmaning speciellt: flytta 2 tändstickor så att båda glasen är fulla.

IQ-test: flytta 2 tändstickor för att få två fulla glas

IQ-tester och pussel är stimulerande utmaningar som testar vår förmåga att lösa problem. Den här består av att fylla två glas genom att bara flytta 2 tändstickor. Det finns ett tomt glas och ett fullt, formade med tändstickor. Målet är att flytta dessa 2 tändstickor så att båda glasen är fulla.

Läs också :  IQ-test: kvinnor hittar ofta det rätta resultatet av denna gåta före män
Flytta 2 tändstickor för att få 2 fulla glas
Flytta 2 tändstickor för att få 2 fulla glas

Att göra detta, vi måste vara uppmärksamma och tänka noga på bästa möjliga lösning. Vi måste fokusera på att hitta det bästa sättet att nå målet. IQ-tester är ett bra sätt att stimulera våra sinnen och få oss att tänka.

Att lösa sådana här pussel kräver koncentration och eftertanke. Vi måste vara uppmärksamma och tänka noga för att hitta det bästa sättet att uppnå målet, flytta bara 2 tändstickor för att fylla de 2 glasen.

IQ-tester är ett idealiskt sätt att stimulera våra sinnen och uppmuntra mer kritiskt tänkande, och för att lyckas med den här typen av utmaningar är det viktigt att hålla din uppmärksamhet och koncentration på maximal.

Lösningen på den logiska utmaningen

Vi har löst utmaningen och delar gärna lösningen med dig som förklaras i bilden nedan.

Läs också :  Personlighetstest: är ödmjukhet en del av ditt temperament? Det du ser först kommer att berätta för dig
Flytta 2 tändstickor för att få 2 fulla glas - lösning
Lösning

Tack till de som tog sig an denna utmaning och ägnade tid åt att försöka hitta lösningen. Vi hoppas att du kommer att bli nöjd med resultatet och uppmuntrar alla att dela utmaningen med omgivningen på sociala medier.

Foto av författare
Författarinformation, Ellinor Johansson
Jag brinner för psykologi och spenderar min tid med att leta efter nya intellektuella utmaningar för att träna mitt sinne men också för att koppla av.
Huvudsidan » Psykologi » IQ-test: kommer du att vara en av de 2 av 10 personer som klarar denna logiska utmaning på mindre än 45 sekunder?