IQ-test: kvinnor hittar ofta det rätta resultatet av denna gåta före män

Test QI - quelle est la valeur du nombre manquant dans cette série de nombres

Under flera månader har pusselTHE hjärntrick och den intellektuella utmaningar är mycket populära på Internet och sociala nätverk. Om du letar efter en utmaning som kan testa din intelligens och problemlösningsförmåga, då är denna mattegåta för dig!

Ditt uppdrag för detta test är enkelt: hitta beräkningslogiken och förhållandet mellan områdena i figuren för att hitta värdet på det saknade talet. Redo att anta utmaningen?

IQ-tester är i allmänhet utformade för att testa en individs förmåga att lösa komplexa problem och hitta logiska lösningar. Intellektuella utmaningar kan under tiden sträcka sig från mattepussel till hjärnspel till sudoku.

IQ-test: slutför talserien genom att hitta logiken

IQ-tester och pussel ger utmaningar logik som tillåter människor att öka sina kognitiva färdigheter. Syftet med dessa spel är ofta att identifiera den rätta lösning från problemet.

Läs också :  Frälsarens syndrom i kärlek: 6 tecken som definitivt borde varna dig!
IQ-test - vad är värdet på det saknade talet i denna nummerserie
IQ-test

Vi måste analysera informationen och identifiera interaktionen mellan de olika elementen för att hitta svaret. En sådan utmaning kan vara ett IQ-test där vi måste hitta beräkningslogiken och förhållandet mellan områdena för att hitta värdet på det saknade talet.

Nyckeln till framgång är därför att använda lämpliga strategier och taktiker för att lösa det problem som presenteras. Om vi ​​kan förstå problemet och hitta det rätta svaret, kan vi få personlig tillfredsställelse från vår förmåga att övervinna denna typ av utmaning.

IQ-testlösningen

Rätt svar är 30! Tack till alla som tog sig tid att sprätta på hjärnan för att hitta rätt svar.

Här är detaljerna i beräkningslogiken:

  • 12+15=27,
  • 15+11=26,
  • 11+18=29
  • och 18+12=30

Här är de operationer som var nödvändiga för att uppnå detta resultat.

Läs också :  7 obestridliga tecken på att personen du träffade är din själsfrände

Tveka inte att dela denna utmaning med dem runt omkring dig på sociala nätverk och uppmuntra dina vänner att försöka hitta rätt svar.

Foto av författare
Författarinformation, Ellinor Johansson
Jag brinner för psykologi och spenderar min tid med att leta efter nya intellektuella utmaningar för att träna mitt sinne men också för att koppla av.
Huvudsidan » Psykologi » IQ-test: kvinnor hittar ofta det rätta resultatet av denna gåta före män