Logisk pussel: tror du att du kan klara den här utmaningen med matcher på mindre än 45 sekunder?

Idag är pussel, hjärnspel och intellektuella utmaningar populärare än någonsin. Dessa hjärnspel är en rolig och spännande form av underhållning som utmanar din logik och kunskap. Dagens utmaning är en av de mest klassiska bland dessa hjärntrick. Det går ut på att ta bort 3 tändstickor så att det blir 7 trianglar i slutet. Kommer du att kunna övervinna detta logisk utmaning ? Låt oss ta reda på det tillsammans!

IQ-test: ta bort 3 tändstickor för att skapa 7 trianglar

IQ-tester och gåtor är ett bra sätt att stimulera vår logiskt sinne. I det aktuella fallet, det handlar om att ta bort 3 tändstickor så att det blir 7 trianglar i slutet.

IQ-test - ta bort 3 tändstickor för att få 7 trianglar
IQ-test: ta bort 3 tändstickor för att få 7 trianglar

Det kan tyckas lätt, men om vi vill lyckas med denna utmaning måste vi fokusera väl och söka lösningar med vår förmåga att resonemang. Man måste prova olika strategier för att hitta rätt lösning och få önskat resultat.

Läs också :  Personlighetstest: är ödmjukhet en del av ditt temperament? Det du ser först kommer att berätta för dig

Det är viktigt att inte bli avskräckt för ibland kan dessa övningar ta mycket ansträngning. där uthållighet är en väsentlig och primordial egenskap för att uppnå tillfredsställande resultat. Så genom dessa spel kan vi förbättra våra kognitiva färdigheter och utmana vår kreativitet.

Lösningen på den logiska utmaningen

Utmaningen har antagits! Lösningen förklaras i bilden nedan. Vi vill tacka var och en av deltagarna som ägnat tid åt att försöka hitta lösningen och dela med sig av sina tankar. Om du vill dela den här utmaningen med dem runt omkring dig, tveka inte att lägga upp den på sociala nätverk.

IQ-test - ta bort 3 tändstickor för att få 7 trianglar - lösning
Lösning

Ditt bidrag kommer säkerligen att tillåta andra att anta denna utmaning i sin tur!

Foto av författare
Författarinformation, Ellinor Johansson
Jag brinner för psykologi och spenderar min tid med att leta efter nya intellektuella utmaningar för att träna mitt sinne men också för att koppla av.
Huvudsidan » Psykologi » Logisk pussel: tror du att du kan klara den här utmaningen med matcher på mindre än 45 sekunder?