Lycka dyker upp igen för dessa 3 tecken från december 2023, enligt Eastern Astrology

Östlig astrologi är, till skillnad från sin västerländska motsvarighet, huvudsakligen baserad på månens cykler som bestämmer åren och zodiakens tecken. Från december 2023, enligt denna förfäders disciplin, kommer i synnerhet tre tecken att se deras lycka vända till deras fördel igen. Det här är följande tecken:

Hur och varför kommer dessa tre tecken att återfå sin dynamik och utvecklas inom olika områden i livet som arbete, hälsa och personliga relationer?

The Tiger: en professionell förnyelse

Från och med december 2023 kommer människor födda under Tigerns tecken att uppleva en period av framgång och professionell utveckling. Detta beror främst på inflytandet från stjärnan Jupiter, som främjar beslutsfattande, självförtroende och excellens i att utföra professionella projekt. Tigrarna kommer därför att framhävas ytterligare, deras färdigheter erkända och deras ambitioner stöds av denna stjärnas goda graces.

Läs också :  Charm och attraktion: män med dessa tre stjärntecken är de mest romantiska

Karriärmöjligheter

Mer specifikt, för tigrarna kommer denna period av professionell framgång att präglas av:

  • Möjligheter till hierarkisk utveckling,
  • Ökad kapacitet att framgångsrikt genomföra ambitiösa projekt,
  • Utveckling av nya färdigheter inom sitt kompetensområde.
Lyckan dyker upp igen för dessa tre tecken från december 2023
Lyckan dyker upp igen för dessa tre tecken från december 2023

Tålamod och uthållighet belönas

Östlig astrologi lär oss att tigrarna måste dra fördel av denna välmående period för att fullt ut uttrycka sina professionella ambitioner och inte tveka att ta kalkylerade risker. Deras ansträngningar kommer att belönas, förutsatt att de visar tålamod och uthållighet.

Hästen: järnhälsa och harmoniska relationer

Människor födda under hästens tecken kommer också att se sin lycka förbättras från december 2023. De områden som påverkas av denna våg av positivitet kommer dock att vara annorlunda: det kommer främst att vara hälsa och mellanmänskliga relationer. Stjärnornas Saturnus och Venus inflytande kommer att spela en avgörande roll för dessa aspekter av hästarnas liv.

Läs också :  Fyra stjärntecken drar nytta av fantastiska ekonomiska möjligheter i början av december

Energin kom tillbaka

Hästar kommer framför allt att dra nytta av bättre vitalitet och stärkt hälsa under denna period. Det positiva inflytandet från Saturnus kommer faktiskt att bidra till att stärka deras motståndskraft mot sjukdomar och deras allmänna energi. Hästar kommer då att bli mer kapabla att anta utmaningar och engagera sig i nya aktiviteter som är viktiga för dem.

Att uppfylla relationer

Dessutom kommer hästar att se sina relationer med dem runt omkring dem förbättras tack vare Venus inflytande. De kommer att bli mer öppna för andra och kommer att kunna kommunicera sina känslor bättre. Deras vänskapliga band kommer då att stärkas och deras kärleksliv blir till det bättre. Denna period är idealisk för att utveckla harmoniska och starka relationer.

Läs också :  Magisk förutsägelse: December 2023 har en ljus framtid i beredskap för dessa tre tecken på den kinesiska zodiaken
Lycka dyker upp igen för dessa 3 tecken från december 2023, enligt Eastern Astrology
Lycka dyker upp igen för dessa 3 tecken från december 2023, enligt Eastern Astrology

Hunden: en personlig och andlig utveckling

Det sista tecknet som påverkas av denna lyckliga period från december 2023, kommer hunden att uppleva en stor evolution på ett personligt och andligt plan. Stjärnan Neptunus kommer att ha ett särskilt inflytande på honom, genom att utveckla sin intuition och sin känslighet för energin som omger honom.

Inre uppfyllelse

Hundar kommer då att känna ett djupt behov av att bättre förstå sig själva och utforska de olika aspekterna av sin personlighet. De kommer att söka svar på sina existentiella frågor, vilket kommer att leda dem att ta vägen för visdom och andligt uppvaknande.

  • Meditation och välbefinnande,
  • Personlig utveckling och introspektion,
  • Strävan efter mening och självförverkligande.

Påverkan på vardagen

Denna inre förvandling av hundar kommer också att ha en positiv inverkan på andra aspekter av deras dagliga liv. De kommer att bättre kunna hantera sina känslor, fatta bättre beslut och ha ett mer lugnt och konstruktivt förhållningssätt till de utmaningar som de ställer sig inför.

Foto av författare
Författarinformation, Ellinor Johansson
Jag brinner för psykologi och spenderar min tid med att leta efter nya intellektuella utmaningar för att träna mitt sinne men också för att koppla av.
Huvudsidan » Astrologi » Lycka dyker upp igen för dessa 3 tecken från december 2023, enligt Eastern Astrology