• Hem
  • Sortiment
    • Kryddkollektion
    • Såskollektion
  • Smakkombinationer
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Events
  • Om oss
    • Media
    • Samarbetspartners
  • Kontakt
Systrarna Khanna - Indisk mat på enkelt vis
  • Hem
  • Sortiment
    • Kryddkollektion
    • Såskollektion
  • Smakkombinationer
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Events
  • Om oss
    • Media
    • Samarbetspartners
  • Kontakt


Att laga god indisk mat ska inte behöva vara krångligt.

Vi har skapat magiskt goda såser som smakar hemlagat. Kombinera såserna med våra kryddmixerna för en otrolig indisk matupplevelse!

 Välkommen in till Systrarna Khannas kök! 



Vertical Divider

Kategorier

Alla
Channa Daal
Curry
Garam Masala
Kött/Kyckling
Paanch Puran
Röda Linser
Tandoori Masala
Tikka Masala Kryddmix
Tikka Masala Sås
Vegetarian/vegan

Butternut Pumpa med Paanch Puran

14/11/2017

 
Butternut Pumpa med Paanch Puran
Ingredienser

1 butternut squash (ca1.5kg) i småskivor (ungefär 3x3cm bitar och 0.5 cm i tjocklek)
2 röda lökar, finhackade
4 cm ingefära (el 4 tsk)
1 grön chili (kan uteslutas)
3 tsp Systrarna Khanna’s Paanch Puran
3 tsk salt
1 tsk chilli flakes
10-12 curry blad
1-2 tsk Systrarna Khannas Garam Masala
1 kruka koriander, hackad

Tillagning

Fräs Paanch Puran i olja, 1-2 minuter i en stor wok panna eller stor tjockbottnad stekpanna. Lägg till lök, chili, ingefära och Curry blad. När löken fått fin färg så lägger man I butternut pumpan. Stek tills Butternut pumpan har mjuknat. (lägg på locket så pumpan mjuknar – men försiktigt så den inte blir för mjuk) Lägg Garam masala mot slutet och avsluta med att strö over koriander blad.

Kommentarerna är stängda.
Proudly built by Write in Danderyd and powered by Weebly
  • Hem
  • Sortiment
    • Kryddkollektion
    • Såskollektion
  • Smakkombinationer
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Events
  • Om oss
    • Media
    • Samarbetspartners
  • Kontakt