• Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Newsroom
    • Nyheter
  • Media
  • Kontakt
  • CSR
Systrarna Khanna - Indisk mat på enkelt vis
  • Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Newsroom
    • Nyheter
  • Media
  • Kontakt
  • CSR
​

Att laga god indisk mat ska inte behöva vara krångligt.

Vi har skapat magiskt goda såser som smakar hemlagat för en otrolig indisk matupplevelse!

 Välkommen in till Systrarna Khannas kök! 



Vertical Divider

Kategorier

All
Curry
Garam Masala
Grill
Kött/Kyckling
Paanch Puran
Sås
Systrarna Khanna Korma Curry
Systrarna Khanna Mughlai Curry
Systrarna Khanna Punjabi Curry
Systrarna Khanna Tikka Masala
Tandoori Masala
Vegetarian/vegan

Cashewnöt Curry

14/11/2017

 
Cashewnöt Curry - Systrarna Khanna
Ingredienser

3 dl Cashewnötter
2 dl Kokosmjölk
4 klyftor vitlök
0.5 st lök
1 msk rapsolja
1tsk Systrarna Khannas Klassiska Curry
0.5 tsk salt eller efter smak
0.5 st lime

Tillagning

Finhacka lök och vitlök och stek i oljan tills allt fått fin färg. Lägg i cashewnötterna, de ska få en fin gyllene yta utan att bli brända. Lägg till curry och salt, stek i ett par minuter. När allt har fått fin färg så lägg till kokosmjölken. Låt den tjockna – smaka av, och lägg eventuellt till lite mer salt och curry. Avsluta med att pressa i limesaften i curryröran, smak av och njut.

Comments are closed.
  • Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Newsroom
    • Nyheter
  • Media
  • Kontakt
  • CSR