• Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Media
  • Kontakt
Systrarna Khanna - Indisk mat på enkelt vis
  • Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Media
  • Kontakt
​

Att laga god indisk mat ska inte behöva vara krångligt.

Vi har skapat magiskt goda såser som smakar hemlagat för en otrolig indisk matupplevelse!

 Välkommen in till Systrarna Khannas kök! 



Vertical Divider

Kategorier

Alla
Channa Daal
Curry
Garam Masala
Kött/Kyckling
Paanch Puran
Röda Linser
Sås
Systrarna Khanna Korma Curry
Systrarna Khanna Mughlai Curry
Systrarna Khanna Punjabi Curry
Systrarna Khanna Tikka Masala
Tandoori Masala
Tikka Masala Kryddmix
Tikka Masala Sås
Vegetarian/vegan

Inbakad rotselleri med paanch puran smör

14/11/2017

 
Inbakad rotselleri med paanch puran smör
Ingredienser

2 personer
1 hel rotselleri
100g rumstempurerat smör
2 st vitlöksklyftor
1 msk Systrarna Khannas Paanch Puran
2 tsk salt (gärna kornsalt)
1 tsk chili flakes

Tillagning

Sätt ugnen på 150 C. Börja med att skapa kryddsmöret. Ta 50 g rumstemporerat smör, pressa vitlöksklyftorna i smöret. Lägg i samtliga kryddor och blanda till ett härligt smör. Skala rotsellerin. Ta resten av smöret och smörj in rotsellerin. Ta sedan kryddsmöret och smör in rotsellerin ytterligare en gång. Packa sedan in roten i aluminium och lägg in den i ugnen på ca 2h. När rotsellerin är färdigbakad så skiva den fint och häll över smör såsen och servera omedelbart.

Tips: För att halvera tillagningstiden, dela rotsellerin.

Kommentarerna är stängda.
  • Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Media
  • Kontakt