• Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Media
  • Kontakt
Systrarna Khanna - Indisk mat på enkelt vis
  • Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Media
  • Kontakt
​

Att laga god indisk mat ska inte behöva vara krångligt.

Vi har skapat magiskt goda såser som smakar hemlagat för en otrolig indisk matupplevelse!

 Välkommen in till Systrarna Khannas kök! 



Vertical Divider

Kategorier

Alla
Channa Daal
Curry
Garam Masala
Kött/Kyckling
Paanch Puran
Röda Linser
Sås
Systrarna Khanna Korma Curry
Systrarna Khanna Mughlai Curry
Systrarna Khanna Punjabi Curry
Systrarna Khanna Tikka Masala
Tandoori Masala
Tikka Masala Kryddmix
Tikka Masala Sås
Vegetarian/vegan

Indisk ost Paneer

11/3/2018

 
Indisk ost Paneer - Systrarna Khanna
ca 475 g - 500g. Tid 1,30 h

Ingredienser

2,6 l mjölk
1,25 dl vispgrädde 40 %
0,5 dl äppelcidervinäger
Muslin tygstycke
 
Tillagning

Häll i mjölk och grädde i en kall kastrull. Sätt igång plattan och rör runt så att mjölken inte fastnar. Omrörningen ska ske tills mjölken börjar koka ca 20 min. Ta av kastrullen från plattan och häll i vinägern. Rör runt tills att mjölken skär sig och vattnet börjar klarna. Blöt ner tyget och lägg i tyget i en sil. Häll i innehållet över tyget (i silen) och spola “rent” paneeren så att vinäger smaken försvinner. Pressa ut vattnet. Tips är att knyta ihop tygstycket och ställ en kastrull med vatten över paneeren i ca 1h. Dela sedan paneeren i önskad storlek. Går bra att frysa in.

Kommentarerna är stängda.
  • Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Media
  • Kontakt