• Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Newsroom
    • Nyheter
  • Media
  • Kontakt
  • CSR
Systrarna Khanna - Indisk mat på enkelt vis
  • Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Newsroom
    • Nyheter
  • Media
  • Kontakt
  • CSR
​

Att laga god indisk mat ska inte behöva vara krångligt.

Vi har skapat magiskt goda såser som smakar hemlagat för en otrolig indisk matupplevelse!

 Välkommen in till Systrarna Khannas kök! 



Vertical Divider

Kategorier

All
Curry
Garam Masala
Grill
Kött/Kyckling
Paanch Puran
Sås
Systrarna Khanna Korma Curry
Systrarna Khanna Mughlai Curry
Systrarna Khanna Punjabi Curry
Systrarna Khanna Tikka Masala
Tandoori Masala
Vegetarian/vegan

Kebab med Channa Daal

14/11/2017

 
Bild
Ingredienser

500gr lammfärs (kan bytas mot blandfärs eller nötfärs)
1 dl channa daal
3cm ingefära, finhackad
½ gul lök, finhackad
3 stora klyftor vitlök, finhackad
1 msk Systrarna Khanna Garam Masala
1 grön chili, finhackad
½ tsk salt
1 vispat ägg
1 msk olja + lite olja att steka i
1 kruka koriander, finhackad (ta med stjälkarna)

Tillagning

Blötlägg Channa Daal i ett par timmar, koka sedan i 30minuter. Mixa Channa Daal och blanda sedan med lammfärs, ingefära, gul lök, vitlök, tandoori masala, chili, ägg, olja och koriander.När man blandat allt väl kan man forma dem till mellanstora, runda biffar (som mindre pannbiffar) och steka ett par minuter på varje sida.

Comments are closed.
  • Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Newsroom
    • Nyheter
  • Media
  • Kontakt
  • CSR