• Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Media
  • Kontakt
Systrarna Khanna - Indisk mat på enkelt vis
  • Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Media
  • Kontakt
​

Att laga god indisk mat ska inte behöva vara krångligt.

Vi har skapat magiskt goda såser som smakar hemlagat för en otrolig indisk matupplevelse!

 Välkommen in till Systrarna Khannas kök! 



Vertical Divider

Kategorier

Alla
Channa Daal
Curry
Garam Masala
Kött/Kyckling
Paanch Puran
Röda Linser
Sås
Systrarna Khanna Korma Curry
Systrarna Khanna Mughlai Curry
Systrarna Khanna Punjabi Curry
Systrarna Khanna Tikka Masala
Tandoori Masala
Tikka Masala Kryddmix
Tikka Masala Sås
Vegetarian/vegan

Klassisk Tandoori Kyckling

14/11/2017

 
Klassisk Tandoori Kyckling - Systrarna Khanna
Ingredienser

2 kyckling fileer (Eller kyckling ben)
2msk Systrarna Khannas Tandoori Masala
2 msk neutral olja (tex rapsolja)
2 msk yoghurt 

Tips! Öka mängden yoghurt om du vill ha en mildare kycklingrätt. Pröva också att steka en bit kyckling innan du ugnsteker för att se om du behöver lägga till extra Tandoori Masala i marinaden.

Tillagning

Dela kyckling fileen i stora bitar (ca 3cmx3cm stora). Snabb marinera i 30 minuter (allra bästa är över natten) Värm ugnen till 175grader (varmluftsugn) och ugnstek i 30minuter. Vänd efter halva tiden.

Kommentarerna är stängda.
  • Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Media
  • Kontakt