• Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Newsroom
    • Nyheter
  • Media
  • Kontakt
  • CSR
Systrarna Khanna - Indisk mat på enkelt vis
  • Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Newsroom
    • Nyheter
  • Media
  • Kontakt
  • CSR
​

Att laga god indisk mat ska inte behöva vara krångligt.

Vi har skapat magiskt goda såser som smakar hemlagat för en otrolig indisk matupplevelse!

 Välkommen in till Systrarna Khannas kök! 



Vertical Divider

Kategorier

All
Curry
Garam Masala
Grill
Kött/Kyckling
Paanch Puran
Sås
Systrarna Khanna Korma Curry
Systrarna Khanna Mughlai Curry
Systrarna Khanna Punjabi Curry
Systrarna Khanna Tikka Masala
Tandoori Masala
Vegetarian/vegan

Mughlai Curry med Halloumi & Paprika

11/2/2021

 
Bild
​Underbar och färgglad rätt med snackpaprika som får fin sälta av Halloumin
 
Du behöver:

1 paket Halloumi
4 hel snackpaprika delad på längden
1paket Mughlai Curry Sås
1 msk rapsolja
1 dl grädde (kan uteslutas)
1 dl vatten
1 tsk paprikapulver
 
Gör så här:

Värm olja i stekpannan och lägg till paprikapulver. Skiva halloumin och stek i kryddoljan. Lägg till snackpaprikan och låt allt få färg, ca 5–10 minuter.
Lägg till Mughlai Currysås, grädde och vatten. Låt det koka ihop i 20-30minuter.
Servera med ris eller varma pitabröd. 

Comments are closed.
  • Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Newsroom
    • Nyheter
  • Media
  • Kontakt
  • CSR