• Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Media
  • Kontakt
Systrarna Khanna - Indisk mat på enkelt vis
  • Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Media
  • Kontakt
​

Att laga god indisk mat ska inte behöva vara krångligt.

Vi har skapat magiskt goda såser som smakar hemlagat för en otrolig indisk matupplevelse!

 Välkommen in till Systrarna Khannas kök! 



Vertical Divider

Kategorier

Alla
Channa Daal
Curry
Garam Masala
Kött/Kyckling
Paanch Puran
Röda Linser
Sås
Systrarna Khanna Korma Curry
Systrarna Khanna Mughlai Curry
Systrarna Khanna Punjabi Curry
Systrarna Khanna Tikka Masala
Tandoori Masala
Tikka Masala Kryddmix
Tikka Masala Sås
Vegetarian/vegan

Oxfilé med tandoori marinad

14/11/2017

 
Oxfilé med tandoori marinad - Systrarna Khanna
Ingredienser

400g oxfilé
2 msk tandoori masala
1 tsk salt
2 msk olja (1 msk för marinad och 1 msk för stekning)
2 limeklyftor

Tillagning

Skiva oxfilén i 2-3 cm breda skivor. Blanda tandoori masala, salt och olja i en skål. Lägg i oxfilé bitarna, rör runt och låt marinera i minst 30 min men gärna över natten. Stek eller grilla sedan bitar på hög värme snabbt.

Serveras till en härlig sallad och Systrarna Khannas raita eller fetaost röra.

Kommentarerna är stängda.
  • Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Media
  • Kontakt