• Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Newsroom
    • Nyheter
  • Media
  • Kontakt
  • CSR
Systrarna Khanna - Indisk mat på enkelt vis
  • Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Newsroom
    • Nyheter
  • Media
  • Kontakt
  • CSR
​

Att laga god indisk mat ska inte behöva vara krångligt.

Vi har skapat magiskt goda såser som smakar hemlagat för en otrolig indisk matupplevelse!

 Välkommen in till Systrarna Khannas kök! 



Vertical Divider

Kategorier

All
Curry
Garam Masala
Grill
Kött/Kyckling
Paanch Puran
Sås
Systrarna Khanna Korma Curry
Systrarna Khanna Mughlai Curry
Systrarna Khanna Punjabi Curry
Systrarna Khanna Tikka Masala
Tandoori Masala
Vegetarian/vegan

Vitkål med Paanch Puran

14/11/2017

 
Vitkål med Paanch Puran
Ingredienser

1 tsk Systrarna Khannas Paanch Puran
2 msk olja
3cm ingefära
1 liten gul lök
½ tesked salt
350gr vitkål
2krm gurkmeja
2krm chili flakes

Tillagning

Fräs Paanch Puran i olja, låt dofterna utvecklas i 1-2 minuter, men låt den inte brännas vid. Lägg till ingefära och gul lök och stek tills löken får färg. Lägg till vitkål och stek på låg värme i ca 10 minuter. Lägg sedan till gurkmeja, chili flakes och salt och stek i ytterligare 5 minuter.

Comments are closed.
  • Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Newsroom
    • Nyheter
  • Media
  • Kontakt
  • CSR