Rödkål med paanch puran
Ingredienser
¼ Rödkålshuvud
2 msk olja
2 cm ingefära
½ rödlök
2 tsk Systrarna Khannas Paanch Puran
½ chili flakes
Tillagning
Fräs rödlök, ingefära och paanch puran i olja i en wok. Låt röd löken få färg. Lägg sedan i rödkål, salt och chili i woken. Låt rödkålen puttra på svag värme i ca 20 min.
Tags: Indiskmat, Rödkål, Vegan, Vegetarisk
¼ Rödkålshuvud
2 msk olja
2 cm ingefära
½ rödlök
2 tsk Systrarna Khannas Paanch Puran
½ chili flakes
Tillagning
Fräs rödlök, ingefära och paanch puran i olja i en wok. Låt röd löken få färg. Lägg sedan i rödkål, salt och chili i woken. Låt rödkålen puttra på svag värme i ca 20 min.
Tags: Indiskmat, Rödkål, Vegan, Vegetarisk