• Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Newsroom
    • Nyheter
  • Media
  • Kontakt
  • CSR
Systrarna Khanna - Indisk mat på enkelt vis
  • Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Newsroom
    • Nyheter
  • Media
  • Kontakt
  • CSR

Rödkål med paanch puran

Rödkål med paanch puran - Systrarna Khanna
Ingredienser

¼ Rödkålshuvud
2 msk olja
2 cm ingefära
½ rödlök
2 tsk Systrarna Khannas Paanch Puran
½ chili flakes

Tillagning
Fräs rödlök, ingefära och paanch puran i olja i en wok. Låt röd löken få färg. Lägg sedan i rödkål, salt och chili i woken. Låt rödkålen puttra på svag värme i ca 20 min.

Tags: Indiskmat, Rödkål, Vegan, Vegetarisk

  • Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Newsroom
    • Nyheter
  • Media
  • Kontakt
  • CSR