• Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Newsroom
    • Nyheter
  • Media
  • Kontakt
  • CSR
Systrarna Khanna - Indisk mat på enkelt vis
  • Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Newsroom
    • Nyheter
  • Media
  • Kontakt
  • CSR

Smördegsnittar med Paanch Puran – vår ‘fusknaan’

Bild
Ingredienser

1 sats smördeg
1 vispat ägg
Systrarna Khannas Paanch Puran efter smak
Flingsalt efter smak

Tillagning

Ta en sats smördeg och skär i snittar i valfri storlek. Pensla med vispat ägg och strö generöst med Paanch Puran och flingsalt. Följ paket instruktionerna, vi gräddade våra snittar på 200grader i 12 minuter. Vansinnigt gott! Perfekt när man inte har ork eller tid att baka naan, men ändå vill få den indiska smaken i brödet.

Tags: paanchpuran, Vegetarisk
  • Hem
  • Såskollektion
    • Utsökt Korma Curry
    • Kejsarens Favorit Mughlai Curry
    • Nordindisk Klassiker Punjabi Curry
    • Magisk Tikka Masala
  • Återförsäljare
  • Recept
  • Om oss
  • Newsroom
    • Nyheter
  • Media
  • Kontakt
  • CSR