Smördegsnittar med Paanch Puran – vår ‘fusknaan’
Ingredienser
1 sats smördeg
1 vispat ägg
Systrarna Khannas Paanch Puran efter smak
Flingsalt efter smak
Tillagning
Ta en sats smördeg och skär i snittar i valfri storlek. Pensla med vispat ägg och strö generöst med Paanch Puran och flingsalt. Följ paket instruktionerna, vi gräddade våra snittar på 200grader i 12 minuter. Vansinnigt gott! Perfekt när man inte har ork eller tid att baka naan, men ändå vill få den indiska smaken i brödet.
Tags: paanchpuran, Vegetarisk
1 sats smördeg
1 vispat ägg
Systrarna Khannas Paanch Puran efter smak
Flingsalt efter smak
Tillagning
Ta en sats smördeg och skär i snittar i valfri storlek. Pensla med vispat ägg och strö generöst med Paanch Puran och flingsalt. Följ paket instruktionerna, vi gräddade våra snittar på 200grader i 12 minuter. Vansinnigt gott! Perfekt när man inte har ork eller tid att baka naan, men ändå vill få den indiska smaken i brödet.
Tags: paanchpuran, Vegetarisk